Ivana Šopić se UDOMILA kod Karića! ‘GOLUPČIĆI’ se NE RAZDVAJAJU! (VIDEO)

Izvor: Svet, 16.Jul.2020, 16:02

Ivana Šopić se UDOMILA kod Karića! ‘GOLUPČIĆI’ se NE RAZDVAJAJU! (VIDEO)

Nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, ljubavni par Ivana Šopić i Stefan Karić se ne razdvajaju. Paparaco lov je uspeo da ih uhvati kako izlaze iz Stefanove vile, pa se mnogi pitaju da li se Ivana uselila u dom Karića.

Jasno je da su uspeli da sačuvaju svoju ljubav, pa sada uživaju i van Imaginarijuma…

Šetaju po prirodi, razmenjuju nežnosti na svakom koraku , obilaze kafiće i restorane…

Zlobnicima neće biti drago, ali među njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je sve u najboljem redu.

NOVI STAR! Rat zbog para: Marko prodaje Lunin stan, Anabela ga tuži! Svi detalji krštenja Cecinog unuka! Mensur poludeo zbog Mine! TUČA Matore i Gagija!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/PRINTSCREEN
The post Ivana Šopić se UDOMILA kod Karića! ‘GOLUPČIĆI’ se NE RAZDVAJAJU! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

MARKO TUŽI ANABELU Miljković rešio da pravdu potraži na SUDU: "Nešto je već u procesu, njoj ništa ne može da se objasni" (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Jul.2020

Bivši zadrugar Marko Miljković odlučio je da posle izlaska iz velelepnog imanja u Šimanovcima sa timom pravnih zastupnika presavije tabak i tuži svoje bivše cimere, a među njima će najverovatnije biti i majka njegove devojke Lune Đogani, pevačica Anabela Atijas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.