Ivana Pavković presrećna trudnica: Beba je dečak!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jun.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Pavković presrećna trudnica: Beba je dečak!

Ivana Pavković i Petar Mitić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a koliko ruže cvetaju u njihovom domu, govori i to što je prinova na putu.

Početkom ove nedelje išli su na ultrazvuk i doktor im je rekao da čekaju dečaka.

“Evo, saznali smo da je beba dečak. Naravno, lekar kaže da to nije sto odsto sigurno jer zavisi od položaja bebe, ali tačno je osamdeset odsto”, ispričala je Ivana za Puls.

Pevačica je i imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << osećaj da će beba biti dečak.

“I ne samo ja, svi su to mislili. Ne znam kako bih opisala taj osećaj, niti zašto sam ga imala”, objašnjava Ivana.

Roditeljstvo koje ih očekuje jedan je od najbitnijih koraka u njihovom životu.

“Oduvek sam volela decu, ali je potpuno drugačiji osećaj kada saznaš da ćeš postati majka. Presrećna sam”, rekla je Ivana, dok je Petar naglasio da su spremni za odgovornost koju nosi roditeljstvo.

Ivana Pavković napraviće pauzu u karijeri jer će za tri meseca postati mama. Ona je pre četiri dana održala poslednji nastup i otišla na trudničko bolovanje.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ivana Pavković otkrila pol deteta

Izvor: Svet, 10.Jun.2016

Ivana Pavković i Petar Mitić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a koliko ruže cvetaju u njihovom domu, govori i to što je prinova na putu.. Početkom ove nedelje išli su na ultrazvuk i doktor im je rekao da čekaju dečaka.. “Evo, saznali smo da je beba dečak. Naravno, lekar kaže...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.