Ivana Banfić : Izvadila silikone posle 18 godina

Izvor: Poznati.info, 18.Jan.2013, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Banfić : Izvadila silikone posle 18 godina

U vreme trudnoće silikone sam osećala kao strano telo i odlučila sam da ih prvom prilikom izvadim kaže hrvatska pevačica koja je pre tri i po godine rodila sina Jana

Ivana Banfić  pre 18 godina povećala je grudi. Silikone je ugradila nakon što je smršala12 kilograma pa su joj se grudi, za koje kaže da nisu bile velike, još smanjile. Da je radila stetsku operaciju nikad nije krila.

- U vreme trudnoće silikone sam osećala kao strano telo i odlučila sam da ih prvom prilikom izvadim – kaže pevačica koja je pre tri i po godine rodila sina Jana.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Banfić: Silikoni su bili strano telo u meni, morala sam da ih izvadim!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2013

Ivana Banfić pre 18 godina povećala je grudi. Silikone je ugradila nakon što je smršala12 kilograma pa su joj se grudi, za koje kaže da nisu bile velike, još smanjile. Da je radila stetsku operaciju nikad nije krila. - U vreme trudnoće silikone sam osećala kao strano telo i odlučila sam da ih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.