Ivan Mihailović: Prošao sam vojsku, sad mogu da se ženim!

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2016, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Mihailović: Prošao sam vojsku, sad mogu da se ženim!

Ivan Mihailović, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, javnosti je postao poznat kroz hit seriju "Vojna akademija" u ulozi Mirka Klisure.

Iako zapravo nije bio u vojsci, mladi glumac je otkrio da su svi oni rasli na pričama njihovih očeva i dedova o tome kako im je bilo u tom periodu života, pa su donekle mogli da shvate kako je sve to izgledalo. Kao pripremu za snimanje serije i filmova "Vojna akademija", glumačka ekipa je imala ozbiljne pripreme na pravoj Vojnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << akademiji:"Tamo smo spavali, prolazili kroz sve što prolaze pravi kadeti i na taj način ušli u atmosferu, karaktere i situacije koje igramo na filmu. I mislim da smo u tome uspeli" rekao je Ivan za "Blic" na premijeri trećeg nastavka filma, i našalio se da sad može slobodno da se oženi, jer je kroz seriju i filmove prošao vojsku.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.