Ivan Ivanović o prepirkama u TLZP: Marija se ponela neprofesionalno!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović o prepirkama u TLZP: Marija se ponela neprofesionalno!

Članica žirija Marija Mihajilović, oko koje se prošle nedelje dosta pisalo, ostala je pri svom obećanju da će u polufinalnoj emisiji Banetu Mojićeviću dati najmanji broj poena za imitaciju Ace Lukasa.

Uprkos tome, Bane je sa Jelenom Gavrilović, Elenom Risteskom, Nenadom Okanovićem i Katarinom Bogićević ipak zasluženo dospeo u finale.

Na razočarenje mnogih, Kebu nećemo gledati u finalnoj emisiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Jedan od članova žirija, Ivan Ivanović, prokomentarisao je da je takmičenje bilo na svetskom nivou i da su se svih deset takmičara pokazali odlično.

Voditelj se osvrnuo na svoj komentar u emisiji da je Prva televizija u toku prošle nedelje pretrpela veliki pritisak i da je njegovoj koleginici zasmetalo što su neki od njenih komentara skraćeni, pa se zbog toga ponela neprofesionalno.

- Marija je ljuta jer su u montaži skraćeni njeni komentari i sada se sve odražava na Baneta Mojićevića. To smatram neprofesionalnim i veliki sam protivnik toga jer svi su tokom celog takmičenja videli Banetov kvalitet, a mislim da je u nedelju uveče pokazao još više. Ona nije sasvim poznavala rad produkcije i kako sve to funkiconiše, što je malo nerealno za nekog ko je na televiziji - rekao je Ivanović.

Ivanović smtra da će u toku sledeće nedelje biti fantastičan provod u studiju Prve Televizije.

Izvor: Naše novine

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.