Iva Štrljić zbog glavobolje i tableta završila u Hitnoj!

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iva Štrljić zbog glavobolje i tableta završila u Hitnoj!

Iva Štrljić je nakon jake glavobolje, popila preveliku dozu tableta, zbog čega umalo nije tragično završila.
Glumica je dva dana trpela jake bolove a nakon što je popila tablete probudila se sa mučninom, posle čega se onesvestila.
“Glava me nesnosno bolela danima. Prvo sam nekako izdržala bez lekova, ali sam pogrešila. Tada sam počela da pijem tablete, i prvog dana sam odmah popila sedam”, rekla je Iva.
Pošto joj je bilo muka ujutru, pomislila je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je trudna, ali se zapravo otrovala lekovima. Tada se onesvestila, ali kada se razbudila, uspela je da pozove svoju doktorku, posle čega je reagovala Hitna pomoć.
“Oni su brzo stigli i dali mi injekciju protiv migrene i bolovi su se smirili”, priča Štrljićeva koja dodaje da je
migrena poznata kod ambicionzih i užasno odgovornih ljudi, koji streme ka perfekciji.
“Redovno odlazim u teretanu, ne pušim, ne pijem, šetam nekoliko kilometara dnevno. Valjda ta moja potreba za konstantnim skladom i savršenstvom u svakom smislu mi izaziva užasavajući bol”, objasnila je glumica za Stori.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.