Istinite ljubavne priče na filmskom platnu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istinite ljubavne priče na filmskom platnu! (VIDEO)

Istinite ljubavne priče na filmskom platnu! Filmovi za koje nikada ne biste rekli da su zasnovani na istinitim ljubavnim pričama.

Filmovi čija radnja je vezana za ljubav često služe da nas opuste i odvedu u neki svet snova i maštarenja ali uglavnom nemaju previše veze sa stvarnošću. Sa druge strane, život ume da napiše priču koja premašuje čak i najbujniju maštu pisca ili scenariste.

Šarmantni film "The Big Sick" opisje vezu glumca sa svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << suprugom, kao i izazove braka među ljudima različitog etničkog porekla.

"Moja Afrika" je film nastao prema autobiografskoj knjizi Dankinje Karen Bliksen koju je sjajno odigrala Meril Strip, dok je film "Boni i Klajd" doneo omiljenu ljubavnu priču odmetnika koji su zaista postojali.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.