Indira Colonia: Moj seksualni život je sramotan!

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indira "Colonia": Moj seksualni život je sramotan!

naslov: 
Indira "Colonia": Moj seksualni život je sramotan!



excerpt: 
"Volela bih da kažem da sam zaljubljena, da je ludnica od ljubavi, ali ne odustajem", kaže Indira, koja se pre dve godine razvela...


izvor: 
24sata.hr


tekst clanka: 
Tokom proteklog vikenda mnoge hrvatske zvezde pojavile su se na tamošnjem Fashion Weeku. Među njima je bila i Indira Vladić (38), pevačica grupe "Colonia" koja je s osmehom na licu progovorila o svom ljubavnom statusu. "Volela bih da kažem da sam zaljubljena, da je ludnica od ljubavi, ali ne odustajem. Seksualni život? Sramotno, grozno. Uistinu bih u novu godinu volela da uđem s crvenim donjim vešom i da taj veš neko skine", izjavila je Indira za Red Carpet.
Podsetićemo, Indira se pre dve godine razvela od Narcisa Mujkića, a nakon toga se samo šuškalo o novim muškarcima u njenom životu. Ona, međutim, nikada nije potvrdila da je u vezi.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.