Indi je smanjila želudac, a sada je suočena sa komplikacijama!

Izvor: Svet plus, 24.Mar.2020, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indi je smanjila želudac, a sada je suočena sa komplikacijama!

Pevačica  Indira Aradinović Indi smanjila je želudac pre dve nedelje na jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je i dalje hospitalizovana. sada je suočena sa komplikacijama koje će danas novom intervencijom lekari pokušati da otklone.

Bleda i ispijena, Indi se obratila pratiocima na popularnoj društvenoj mreži Instagram, a iako se prvo trudila da sakrije strah, na kraju je ipak otkrila koliko joj je teško.

- U strahu sam, kao i svi ostali. U svakodnevnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sam strahu, u svakom smislu. Zato što sam se operisala, malo se nešto iskomplikovalo. Nije ništa strašno - rekla je Indi, a kad se priključila lajvu, njena mlađa sestra, takođe pevačica, Edita Aradinović pokušala je da je smiri.

- Ne ide oporavak kao kod svih drugih, kao na primer kod mog kolege Darka Lazića. Svi koji su se operisali pre mene, brže su stali na noge i krenuli sa tečnom terapijom. Ja još uvek primam samo infuziju i još uvek sam pod nadzorom lekara.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.