Iman i Dejvid Bouvi: Ljubav duga 24 godine

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iman i Dejvid Bouvi: Ljubav duga 24 godine

 

Iman, jedna od najpoznatijih supermodela i supruga Dejvida Bouvija, bila je 24 godine u braku s poznatim muzičarem.
Oni su se upoznali na sastanku “naslepo” koji je ugovorio njihov zajednički frizer. Pre lepotice poreklom iz Somalije, Dejvid Bouvi je imao prolazne avanture s brojnim slavnim lepoticama među kojima su bile Elizabet Tejlor, Bjanka Džeger, Tina Tarner… Ali, sa Iman je bila ljubav na prvi pogled koja je potrajala više od dve decenije.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iman i Dejvid Bouvi: Ljubav duga 24 godine

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2016

Iman, jedna od najpoznatijih supermodela i supruga Dejvida Bouvija, bila je 24 godine u braku s poznatim muzičarem...Oni su se upoznali na sastanku “naslepo” koji je ugovorio njihov zajednički frizer. Pre lepotice poreklom iz Somalije, Dejvid Bouvi je imao prolazne avanture s brojnim slavnim lepoticama...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.