Ima plan: Ovako će Gastoz potrošiti 45.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima plan: Ovako će Gastoz potrošiti 45.000 evra!

Nakon što je sinoć pobedio u “Parovima”, iznenađeni Nenad Marinković Gastoz kaže da nije očekivao trijumf, i otkrio kako će potrošiti nagradu od 45.000 evra. On je bio šokiran nakon što je osvojio prvo mesto, jer, kako kaže, nije verovao da ima šanse za pobedu.

“Očekivao sam treće mesto, zato što sam imao bubicu nula-tri, moj broj u tabeli bio je nula-tri, tako da sam i očekivao nula-tri. Moja očekivanja su nadmašena”, rekao je Nenad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
On se zahvalio svojim navijačima, koji su bili od samog početka uz njega, ali je i otkrio kako će potrošiti nagradu od 45.000 evra.

“Za pare ću lako, 4.000 evra ide Matoroj, zato što sam se zakleo u majku da ću joj te pare dati. Ona je najjači lik u kući, mislio sam da će ona pobediti. Daće Bog da već jednom osnujemo svoju kafanu, svoj restoran. Imam mnogo klijenata koji vole i mene i moju majku, mi smo veliki ugostitelji i ljudi “, navodi Nenad, koji kaže da je dobar čovek zbog svoje majke.

Iako nema devojku Gastoz priznaje da postoji devojka koja mu je privukla pažnju i koja mu se dopala.

“Postoji jedna mala, nije Maca, nije Tijana, ni Šavija. U mom srcu postoji samo jedna žena, ali su počela da se razvijaju osećanja ka drugoj osobi, pa videćemo”, misteriozan je Marinković.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.