Ima li ko lepše „fudbalerke: Najlepše žene srpskih „orlova

Izvor: Press, 02.Jun.2010, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li ko lepše „fudbalerke": Najlepše žene srpskih „orlova"

Press predstavlja lepše polovine fudbalskih reprezentativaca, koje će od kuće navijati za Srbiju na Svetskom prvenstvu u fudbalu
Supruge srpskih fudbalera neće uživo bodriti svoje jače polovine na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje za osam dana počinje u Južnoj Africi. Press predstavlja najlepše supruge naših reprezentativaca, koje su odlučile da za „orlove" navijaju ispred malih ekrana. Mnogi tvrde da su najlepše žene napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali po lepoti ne zaostaju ni nežnije polovine fudbalera koji igraju na sredini terena, u odbrani ili stoje na golu.
1. Ana Vidić: Nemanjina oaza
Ana i Nemanja Vidić venčali su se 2006. godine i imaju sinove Luku i Stefana. Najbolji defanzivac planete ističe da je Ana najzaslužnija za njegov uspeh.
- Mnogo mi znači što porodica ima puno razumevanja za mene. Tu pre svega mislim na suprugu Anu, koja shvata moj posao i zna da on sa sobom nosi dobre i loše trenutke. Nekada se dešava da sam nervozan, da mi se čak i ne priča telefonom s njom, ali ona to razume. Zato mislim da je Ana, uz moju porodicu, najzaslužnija za sve što sam postigao u karijeri - rekao je Nemanja.
2. Bojana Stojković: Kraljica tetovaža
Golman naše reprezentacije Vladimir Stojković prošle godine oženio se devojkom Bojanom u crkvi Ružici na Kalemegdanu. Njih dvoje jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja.
- Obožavamo decu i želimo da ih imamo što više. Nezahvalno je prognozirati kada ćemo dobiti naslednike jer potomstvo ne može da se planira, ali oboje želimo da imamo dečaka i devojčicu, koji će još više učvrstiti našu veliku ljubav - rekla je Bojana.
Zanimljivo je da je Bojana, koja na telu ima mnogo tetovaža, morala nedavno da promeni jedan tatu na Vladimirovo insistiranje. Tako, umesto imena njenog bivšeg momka, na desnoj podlaktici sada piše ime njenog supruga.
3. Ivana Mrđa: Draganova pevačica
Lepa Ivana trenutno gradi pevačku karijeru, a u svemu ima neizmernu podršku supruga, napadača naše reprezentacije i Vojvodine Dragana Mrđe.
- Podržavamo se u svemu i maksimalno smo posvećeni jedno drugom. Odlučila sam da se bavim pevanjem jer svaka osoba treba da ima svoju profesiju. Posle festivala u Vrnjačkoj Banji planiram da počnem da radim punim gasom i potpuno se posvetim muzici - rekla je pevačica, koja sa fudbalerom ima ćerkicu Srnu.

4. Mirjana Krasić: Miloš je poslušan muž
Plavokosi igrač moskovskog CSKA Miloš Krasić i njegova supruga Mirjana, koji su se venčali 2008, za tri meseca će se ostvariti u ulozi roditelja. Pre venčanja bili su u vezi pet godina i ističu da papir ništa nije promenio u njihovom odnosu.
- Sada smo muž i žena, pa mogu da kažem: „Muž me sluša." U našem odnosu ništa se nije promenilo. Nismo jedni od onih kojima „papir" sve pokvari - kaže Mira kroz smeh, a Miloš dodaje:
- Ispunjen si kada si sa nekim koga voliš. Divan je osećaj kad to ozvaničiš.
5. Jovana Lazović: Dankova manekenka
Crnogorska manekenka Jovana i napadač Danko Lazović svoju dugogodišnju ljubav pre dve godine krunisali su brakom, a njihovu sreću upotpunilo je rođenje ćerkice Leal.
- Ja i Jovana smo prošli mnogo toga zajedno, od dobrog do lošeg, i ponosan sam što smo odoleli svemu i učvrstili našu ljubav - kaže igrač Zenita.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.