Ilda Šaulić priznala: Moja životna ljubav je prošla!

Izvor: Svet, 21.Jan.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilda Šaulić priznala: Moja životna ljubav je prošla!

Ilda Šaulić je u emisiji “Snaga oktana” na televiziji Hepi, odgovarajući na pitanje da li mašta li o najvećoj ljubavi rekla:
Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali srećna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću u životu imati još ljubavi, ali ne verujem da će neka biti toliko snažna i jaka.
Priznala je i da se najviše plaši bolesti, smatra da ne mislimo dovoljno o svom zdravlju, već tek kada nas nešto zadesi. Iz tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << razloga, uvek najbližima poželi dobro zdravlje.
Imala sam mnogo razočarenja u životu, ali jedno baš pamtim, a to je onaj dan kad me je izadala najbolja prijateljica, pre petnaestak godina“, otkrila je Ilda Šaulić ali nije htela da pred kamerama otkriva o kojoj je prijateljici reč.
Izvro i Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilda Šaulić progovorila o najvećoj ljubavi

Izvor: Poznati.info, 21.Jan.2015

Ilda Šaulić otvorila je dušu u emisiji “Snaga otana“ na TV Happy gde je progovorila o velikoj ljubavi, ali i izdaji najbolje prijateljice...“Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali srećna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću u životu imati još ljubavi, ali...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.