Ilda Šaulić: Bojan je ispunio sve što je obećao

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilda Šaulić: Bojan je ispunio sve što je obećao

Ilda Šaulić dugo će pamtiti prethodnu godinu, jer se u 2016. ostvarila kao majka i udala za svog izabranika Bojana Vučkovića, za koga kaže da je ispunio sve što je obećao.

Pevačica Ilda Šaulić po mnogo čemu će pamtiti prethodnu godinu, ali najviše po udaji i po tome što je postala majka devojčice Eme. Ilda uživa u roditeljstvu i u svemu ima pomoć svog supruga Bojana Vučkovića. "Mnogo mi pomaže, oboje učestvujemo u svemu, oboje menjamo pelene", priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je Ilda i dodala da su razmazali ćerkicu. "Toliko smo je dugo čekali da mi uopšte nije problem da je nosim. Mslim da tata predjnjači u svemu, nekako su ženska deca slaba na očeve, ja to znam iz svog iskustva", rekla je pevačica za Kurir Stars.

Što se tiče obećanja, muž je ostavario sve što je rekao: "On sve što je obećao je ispunio, ne mogu ništa da mu zamerim", otkriva Ilda i dodje da joj je drago što je i drugi muškarci gledaju. Takođe joj prija kada primeti da druge dame gledaju njenog supruga: "Lepo izgleda, lep, zgodan čovek! Naravno da primećujem da ga gledaju, nisam ljubomrna ali drago mi je da tako komentarišu žene. To je meni samo još jedan plus."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.