IZNOVA I IZNOVA: Pogledajte KO ima najviše glasova u Parovima - PRVI na tabeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNOVA I IZNOVA: Pogledajte KO ima najviše glasova u Parovima - PRVI na tabeli

Neprikosnoven.

Nedelja je kao po običaju dan za izbacivanje iz rijalitija "Parovi", a voditeljka Bojana Ristivojević je otkrila tabelu na kojoj je rangirano sedmoro učesnika. Prvo mesto je i ove nedelje, baš kao i u nekoliko narednih, zauzeo Ivan Marinković.

- Prvo mesto orvatamo, neko ko ima najveći broj vaše podrške sa čak 39,2 odsto glasova jeste, Ivan Marinković - rekla je Bojana i ostavila "rijaliti oca" u šoku koji je poručio:

- Meni je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo sumnjivo. Mislim, znam da imam veliki broj podrške kod naroda i drago mi je zbog toga, svima se zahvaljujem, ali mi je fascinantno ovo - izjavio je Marinković.

U to se uključio i Nikola Lakić, koji oodavno već gaji ljubomoru prema Marinkovićevom plasmanu, te je izjavio da se plaši da će se u vilu uključiti jaki igrači koji će ,,progutati" rijaliti oca sa glasovima, što je iznerviralo prvo mesto na tabeli, pa mu je Ivan zapušio usta:

- E, ovaj Lakić koji ovde govori da se ja plašim nekih jačih igrača, tabela sve dokazuje, on je u prošloj sezoni imao sve po 2 do 3 odsto glasova, a ni u ovoj nije bolji - dodao je Ivan.

Lakić nije imao šta da mu odogovri, pa je Produkcija pustila VTR Ivanove retrospektive učešća u rijalitiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.