IZNEO SVOJ STAV! Veljko Ražnatović objavio sliku i poslao SNAŽNU PORUKU pratiocima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2020, 18:33

IZNEO SVOJ STAV! Veljko Ražnatović objavio sliku i poslao SNAŽNU PORUKU pratiocima (FOTO)

Nastavlja da iznenađuje svoje fanove!

 Veljko Ražnatović je poznat po svojim patriotskim stavovima i tome da je rastao i vaspitavan u skladu sa tradicionalim srpskim vrednostima i običajima.

Veljko je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa jednog od spomenika na kojem je pisalo sledeće:

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 1, 2020 at 8:36am PDT

- Ko je Srbin i srpskoga roda a ne doš’o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na boj na Kosovo ne imao od srca poroda, ni muškoga, ni devojačkoga, od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino, ni ’šenica bela! Rđom kap’o, dok mu je kolena - pisalo je na fotografiji koju je okačio Veljko.

On je na ovoj fotografiji kroz kratak vremenski period dobio gomilu lajkova, što nam govori da ga njegovi pratioci uvek podržavaju!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.