IVI DOŠAO ADVOKAT U ZADRUGU?! Podnela TUŽBU protiv Tare Simov zbog OVOGA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVI DOŠAO ADVOKAT U ZADRUGU?! Podnela TUŽBU protiv Tare Simov zbog OVOGA?!

Stala na put uvredama?!

Iva Grgurić je poručila da više neće praštati neke teške uvrede koje joj upućuju zadrugari.

- Imala sam jedan katastrofalan san i odlučila od 10. januara, ko god od vas me bude nazvao prostitutkom, dobiće tužbu direktno od mog advokata. Takođe, ko god me bude nazvao pogrdnim imenima, može da zaboravi na kontakt sa mnom - poručila je Iva.

Iva je rekla da je imala ružan san i da je zato donela takvu odluku, međutim, spekuliše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na društvenim mrežama da je ona zapravo danas imala sastanak sa svojim advokatom zbog nekih reči koje je na njen račun upućivala Tara Simov i da su ove njene reči od sinoć motivisane Tarinim uvredama i pretnjama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BLAMČINA VEKA Kupio najveći i najskuplji šampanjac, a onda - KATASTROFA! Smejao mu se ceo klub (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.