ISPLIVAO RAZLOG RASKIDA FILIPA I ALEKSANDRE! Zbog Dejana Dragojevića imali NAJBURNIJU SVAĐU ikada?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 18:23

ISPLIVAO RAZLOG RASKIDA FILIPA I ALEKSANDRE! Zbog Dejana Dragojevića imali NAJBURNIJU SVAĐU ikada?!

Kao pokvarene ploče!

Filip Car je pre samo dva dana govorio kako Aleksandra Nikolić i on rade na bebi i planiraju svadbu, već danas su svi planovi pali u vodu, nakon nove svađe i raskida.

Aleksandra i Filip su se otpratili sa društvenih mreža i potpuno prekinuli komunikaciju, a mnogi pretpostavljaju da je Dejan Dragojević glavni razlog ove njihove odluke.

Oni su potvrdili da neretko imaju svađu, a ovo nije prvi put da Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Filip raskidaju.

Prilikom prošle svađe, Nikolićeva se odmah uputila ka Crikvenici, kako bi oni izgladili odnose i rešili sve probleme, a da li će ponovo učiniti isto, ostaje nam da ispratimo. Ipak, zajednički fanovi već uveliko komentarišu i čekaju njihovo prvo oglašavanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.