ISPLIVALI SOČNI DETALJI - Maja OTKRILA šta joj je Janjuš RADIO dok su SVI SPAVALI: Budio me je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 16:29

ISPLIVALI SOČNI DETALJI - Maja OTKRILA šta joj je Janjuš RADIO dok su SVI SPAVALI: "Budio me je..."

Au, klupko se i dalje odmotava?

Danas je "Pretres nedleje" sa Milanom Miloševićem, pa je Maja Marinković ustala da komentariše sinoćni poligraf, te se osvrnula na odnos sa Markom Janjuševićem, a i ostali zadrugari su komentarisali.

- On se bori sa sobom, mislim da treba da ide na poligraf, ta njegova strana priče, ništa nije drugačija od Majine, samo je u pitanju petlja. Mirko je sinoć lepo obrazložio, treba mu razgovor zbog situacije napolju. Mislim da im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se desila ljubav, što se tiče Majinog poligrafa, ja kada pričam, razumem da joj je proradio inat i želja, ja ne bih išla, kada bih znala istinu i mislim da je to uradila samo zato što voli Janjuša i da bi dokazala njemu! - rekla je Matora.

- Slažem se sa Matorom, ja nisam tražila poligraf tek tako. Meni su ljudi izašli u susret, kada je on demantovao moje reči, ja sam tražila deset puta. Ja nisam mogla da verujem, htela sam da dokažem svoju istinu! Kada je stiglo pismo da ću ići na poligraf, bila sam jako tužna ceo dan! Pala mi je roletna, ja sam Ivi rekla u kazinu, Jeleni u garderoberu, ja više nisam mogla da izdržim! On se bio ogradio od mene! - rekla je Maja.

- Da li se sećaš koliko je Janjuš psovao novinare, voditelje zbog pitanja? - upitao je voditelj.

- Nije tako bilo, nisam psovao - pravdao je Janjuš.

- Ja ne mogu njemu da govorim šta sme da priča. Ja mogu neke stvari da istrpim, mogu više nego on da podnesem, on je veliki emotivac, on samo kaže u afektu šta kaže i šta ne misli, kad ne može da pobegne od istine, on pokušava da zaštiti tu priču na ružan način, pričao je u besu i da bi zaštitio laž, koja je bila toliko očigledna. Jesam se osetila poniženo, besno, on vrlo dobro zna da sam ja temperamentna . On je meni stalno pričao da ga Ivana ne zanima, ujutru kad je menjao baterije, mnogo puta me je probudio i poljubio, to je počelo sve u tom periodu sa Šopićkom. Jesam pravila scene, meni smetaju neke stvari, kao što smetaju i njemu, ali on to krije - rekla je Maja.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.