ISPLIVALA ISTINA! VAN KAMERA: Video je kad si SPUSTIO RUKU na MOJU...! Filip i Tara KRIJU TAJNU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 19:36

ISPLIVALA ISTINA! VAN KAMERA: "Video je kad si SPUSTIO RUKU na MOJU...!" Filip i Tara KRIJU TAJNU?

"On je to video i ne može da izbriše tu sliku!"

Filip Car nastavio je da deli budžete za ovu nedelju i govorio zadrugarima svoje mišljenje o njima.

Kada je došao do Tare Simov, zadrugarka je pomenula i otkrila zašto oni ne mogu da budu prijatelji. Tada je priznala da je Nenad Aleksić Ša video kada ju je Filip dodirnuo, krijući od kamera.

- Tara, znaš kakva je situacija. Ne zameram ti što si me vređala. Zameram ti samo što smo imali dobar odnos, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada si ušla, Mina mi je zamerala druženje sa tobom, a ja sam se ipak družio. Tvoji postupci nisu dobri, a tvoje ponašanje je katastrofalno. Znaš i sama da si osuđena i van i ovde, ali sam ja neutralan - govorio je Car.

- Nenad ima neku drugačiju teoriju o našem odnosu, jer si mi stavio ruku na nogu, on je to video i ne može da izbriše tu sliku! - objasnila je Tara.

- Kristina, imali smo nešto, ali mi je drago da smo to razrešili. Samo sam ti zamerio što sam čuo da si rekla da nisam tvoj tip muškarca. To meni radi ranu u glavi - završio je Filip.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.