ISPALA GODINE! David Anu nazvao POGREŠNIM imenom! Aleksan... ups, blamčina OPASNA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPALA GODINE! David Anu nazvao POGREŠNIM imenom! Aleksan... ups, blamčina OPASNA! (VIDEO)

Sapunica na kub.

Sinoć je postavljeno pitanje za Davida Dragojevića da prokomentariše to što njemu smeta druženje njegove devojke, Ane Korać sa Ljubom Pantović, a sa druge strane on sme da se druži sa Karađorđem Subotićem, koji je otac njegove bivše devojke.

Tokom davanja odgovora, David se potpuno spetljao, pa je svoju sadašnju devojku Anu nazvao imenom svoje bivše devojke Aleksandre Subotić.

- Nisam ja rekao protiv Ljube, ja sam rekao da sama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba da vidi šta i kako. Nisam rekao da mi smeta, ona kada bude videla da ne treba, onda ne treba. Karađorđe i ja nikad nismo imali ružne reči, nego rasprave... Takođe, Aleksan... ovaj, Bože, sad mi ona... Ana mi je rekla da ima super komunikaciju sa Karađorđem, čovek nam pravi kiselo mleko - ispričao je David.

"USR*O JE MOJU ŽENU I MENE!" Užasno svedočenje o Nenadu Aleksiću Ša - On je tuga i POLUSVET! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.