ISKEŠIRALA VRTOGLAVU SUMU NOVCA! Nakon RASKIDA sa Filipom, Iva častila sebe SKUPOCENOM mašinom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 19:58

ISKEŠIRALA VRTOGLAVU SUMU NOVCA! Nakon RASKIDA sa Filipom, Iva častila sebe SKUPOCENOM mašinom!

Sve je stekla sama!

Iva Grgurić stekla je popularnost učešćem u rijaliti programu "Zadruga". Nedavno se našla u centru pažnje kada je stavila tačku na vezu sa Filipom Đukićem. Svi mediji brujali su o njihovom raskidu, a oni nisu želeli da se oglašavaju i da otkrivaju razlog zbog kog su se razišli.

Sudeći po njenoj novoj objavi na Instagramu, rešila je da preboli raskid šopingom. Počastila je sebe novim skupocenim četvorotočkašem.

Iva je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odvojila pozamašnu sumu svoje ušteđevine i priuštila sebi beli automobil marke mercedes.

- Napokon se osećam zadovoljno, ispunjeno i srećno. I sami znate da sam na izlasku rekla da imam prve tri želje: Stan, auto i posao... Došao je i taj dan da se mogu pohvaliti, vama ljudima mojim vernim pratiocima, da mi se ispunila jedna od tih želja, a to je da sam sebi kupila auto od svoje prve ušteđevine - poručila je Iva, pa pokazala svoj novi četvorotočkaš.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Iva Grgurić sada vozi BESAN AUTOMOBIL: Nedavno je raskinula sa Filipom, pa poručila da je konačno srećna (FOTO)

Izvor: Blic, 10.Feb.2021

U javnosti se mnogo spekulisalo o privatnom životu pobednice rijaliti programa "Zadruga 3" Ive Grgurić. Ona je nedavno okončala vezu sa Filipom Đukićem, a sada je na svom Instagram profilu napisala kako je konačno srećna i zadovoljna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.