INFICIRANA RANA OKA, CEDI SE GNOJ! Stanje Nataše Šavije nakon operacije izrazito loše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 21:26

"INFICIRANA RANA OKA, CEDI SE GNOJ!" Stanje Nataše Šavije nakon operacije izrazito loše!

Starleta nije dobro!

Nataša Šavija nedavno je optužila Stefana Karića da ju je brutalno pretukao, te je on trenutno u pritvoru, a zbog povreda ona je morala da ide na operaciju.

Nekadašnja rijaliti učesnica je sad otkrila kako se oseća po izlasku iz bolnice i koje rane nisu mogli da joj saniraju.

- Nikad gore se osećam! Otpustili su me iz bolnice, međutim rana kod oka mi se inficirala i zagnojila, imala sam temperaturu. Upravo sam došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz bolnice, gde su mi cedili gnoj, to je bilo jezivo, a bolovi su sve jači. Ja rečima ne mogu da opišem kako se osećam i ne znam kakva ću iz svega ovoga izaći, ni psihički ni fizički - rekla je Nataša Šavija, pa nastavila:

- Predložili su mi ponovno zadržavanje u bolnici, ali ja više to silno bodenje iglama ne mogu da podnesem, pa su mi dali oralne antibiotike do kontrole sutra. Ako ne bude poboljšanja, opet ću ostati u bolnici. Da će biti ovakva agonija, nisam ni sumnjala. Ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela, a kamoli nečijoj neduznoj kćerki, sestri, majci.. bar da znam da sam nečim ovo zaslužila.

Šavija ovog puta nije želela da komentariše Karića, već je naglasila da ne želi da se meša i ometa sud.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.