INCIDENT NA KOPAONIKU: Sin Goce Božinovske se pobio u kafani!

Izvor: Kurir, 18.Jan.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA KOPAONIKU: Sin Goce Božinovske se pobio u kafani!

Mirka napala grupa momaka iz Novog Pazara zbog muzike dok se provodio s Bagzijevim sinom Nemanjom, Anastasijom Ražnatović, Kostadinom i Mašom Terzić.

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan ponovo se našao u centru skandala kada se potukao s nekoliko Novopazaraca u jednoj kafani na Kopaoniku.

Sve Mirkove tuče

GDE GOD ODE, POBIJE SE

Mirko Šijan napravio je incident na Kopaoniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i pre tri godine, kada se sukobio sa dva momka ispred kioska brze hrane. U tuči je jedna osoba zadobila povrede reckastim nožem, a protiv Gocinog sina podneta je krivična prijava. Prošle godine u Budvi je upao u problem. On se zajedno sa Veljkom Ražnatovićem pobio s nekim momcima, i to zbog naočara za sunce. Mirko je čak i tad demantovao da je učestvovao u ovim tučama.

Autor: Marija Dejanović,Foto: Damir Dervišagić,Foto: Marina Lopičić,Foto: Dragan Kadić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

INCIDENT NA KOPAONIKU Sin Goce Bozinovske se pobio u kafani

Izvor: medio.rs, 18.Jan.2016

Mirka napala grupa momaka iz Novog Pazara zbog muzike dok se provodio s Bagzijevim sinom Nemanjom, Anastasijom Ražnatović, Kostadinom i Mašom Terzić..Sin Goce Božinovske Mirko Šijan ponovo se našao u centru skandala kada se potukao s nekoliko Novopazaraca u jednoj kafani na Kopaoniku...Mirko,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.