IMAŠ JOŠ JEDAN DAN! Tara postavila ULTIMATUM oženjenom reperu - Pričali sve vreme u ŠIFRAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 20:05

"IMAŠ JOŠ JEDAN DAN!" Tara postavila ULTIMATUM oženjenom reperu - Pričali sve vreme u ŠIFRAMA!

Iznela niz uvreda na njegov račun!

Već duže vreme se šuška po Beloj kući da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša prešli granicu prijateljstva. Često se grle, ljube u obraz, ali i žučno raspravljaju. Danas su ušli u verbalni sukob, a onda mu je Tara postavila ultimatum.

- Imamo dogovor da se ne rade takve stvari. Pokazala sam ti sad koliko si ti mali, a ja velika. Zbog ovoga si najmanji čovek, dva puta si uradio ono što si rekao da nećeš uraditi. Možda misliš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nemam prava da se ljutim. Dajem ti lufta do sutra popodne da skapiraš da nisi u pravu ili više nećemo razgovarati. Ovo poslednje ti je bilo za onaj dogovor, koji nisi ispoštovao. Sve se vrti onako kako ja mislim i znam. Imaš još dan - postavila mu je Tara ultimatum.

- Ne znam kakva ti je ovo igrica i na šta misliš. Moraš da mi kažeš - nije shvatao Ša.

- Seti se šta sam ti zamerala, nemoj da se praviš lud. Šta sam ti zamerila u pušioni kada su Nataša i Mina mislile da zameram makarone? Seti se dva svoja odgovora, dokazao si da si pi*ka, smrad i mali čovek - nastavljala je Tara.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.