IMAO SAM KOŠMARE! Zadrugar IZBAČEN - Želeo sam da NAPUSTIM RIJALITI! Oglasio se spolja i ZAPUŠIO USTA SVIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 21:29

"IMAO SAM KOŠMARE!" Zadrugar IZBAČEN - Želeo sam da NAPUSTIM RIJALITI! Oglasio se spolja i ZAPUŠIO USTA SVIMA

Progovorio o svemu što ga je snašlo u Beloj kući

Rijaliti igrač Bane Đokić u nedelju uveče je izbačen iz "Zadruge", kada je izgubio u duelu od Filipa Cara koji je osvojio čak 92% glasova publike.

Izbačeni zadrugar morao je odmah da napusti imanje, a sada je dobio natrag svoje stvari i telefon, te se oglasio se putem Instagrama.

On je za novog vođu izabrao Baneta Čolaka, što je iznenadilo mnoge, a sada je obrzaložio svoj izbor.

- Vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se polemisalo kako je to Čolak vođa. Pa neće sigurno biti oni zbog kojih sam imao košmare i zbog kojih sam poželeo da izađem iz "Zadruge" svojim prostim i očajnim postpucima zbog kojih Balkan gori ili ove pojedine od 20 evra... - napisao je Bane i dodao:

- Čolak je dečko za primer u ponašanju i razmišljanju i drago mi je što sam upoznao istomišljenika za mnoge situacije. Isto tako Ivanu njegovu znam jako dugo i takođe mi je draga i znam koliko se vole. Baki, čekam te, a naše prijateljstvo će se nastaviti kad izađeš. Šta kome tu nije jasno? - poručio je Bane Đokić.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.