IMAM GA U GLAVI Aneli Ahmić LIČNO GLEDALA Asminov snimak polnog opštenja? Jednim postpukom se odala

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 20:57

"IMAM GA U GLAVI" Aneli Ahmić LIČNO GLEDALA Asminov snimak polnog opštenja? Jednim postpukom se odala

Šta je ovde istina?

Pre par dana prava bomba je pala na medijsko tlo. "Hajp" je ekskluzivno došao do eksplicitnog sminka na kom Asmin Durdžić, bivši partner starlete Aneli Ahmić, polno opšti sa nepoznatom devojkom dok ga njegovi prijatelji snimaju.

Komentari i šok rekacije nizale su se jedna za drugom sve dok Durdžić nije rekao nešto još šokantnije - anonimna devojka sa snimka je, kako on tvrdi, Sita Ahmić!

Jučerašnja emisija "Pitanja novinara" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije mogla da prođe bez komentarisanja spornog snimka. Aneli Ahmić preuzela je štafetu od voditelja, i odgovarila na pitanje Darka Tanasijevića.

- Reč je o snimku na kom se čovek tačno vidi, vidi se u fulu, što bi rekli - rekao je Darko.

- Darko, pretpostavila sam da je takav video, zamišljala sam taj video, već ga imam u glavi. Znam ga kako diše, tačno sam ga zamislila u tom videu - rekla je Aneli kroz osmeh.

- Ha ha ha, dobro - kazao je Darko.

Ono što je svima zaparalo oči jeste izraz lica Ahmićeve, na osnovu kog je moglo da se zaključi da sa njenim osećanjima prema Durdžiću nije baš sve čisto. Takođe, komentari fanova rijalitija samo pljušte, a najviše ih je na konto Anelinog "zamišljanja videa". Mnogi su sigurni da je Aneli taj snimak lično videla. Kakva je prava istina, možda nikad nećemo ni znati.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.