IMA PODRŠKU MAJKE: Ćerka poznate pevačice postala MUŠKO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA PODRŠKU MAJKE: Ćerka poznate pevačice postala MUŠKO! (FOTO)

Ima i devojku...

Pevačica Šade Adu je od početka karijere do danas ostala verna sebi. Nije se previše eksponirala u medijima, pevala je i svojom specifičnom bojom glasa oduševljavala milione ljudi širom sveta. Danas, u 59. godini je ponosna mama jednog deteta, a od kada je 2007. ušla u vezu sa Janom Vatsom, postala je i maćeha njegovog sina Džeka.

TAJNE ŠIMANOVACA: Evo gde zadrugari izlaze SVAKOG utorka - VAN imanja! Tu je i Miki Đuričić (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

DUŠKO POBESNEO KAD JE VIDEO KARLEUŠU GOLU: Pogledajte ŠTA je uradio - iz INATA!

Iz veze sa muzičkim producentom sa Jamajke Bobom Morganom, Šade je 1996. rodila devojčicu Mikaliju. Posle raskida sa Morganom, on nije hteo da ima bilo šta sa detetom, pa je kasnije pevačicina partner Jan preuzeo ulogu oca.

Pucnjava na koncertu repera! Publika je bila u panici, a pevač je uradio nešto neočekivano! (FOTO)

Објава коју дели Izaak Theo (@caracalonbenzos) дана 16. Јан 2018. у 6:57 PST

Mikalija Ila Adu je pre dve godine na društvenim mrežama podelio fotografije svoje tranzicije iz žene u muškarca. On se danas zove Ajzak i na Inastagram postavlja selfije, fotke sa devojkom, kao i one sa kućnim ljubimcima. Povremeno se tu nađe i poneka fotografija njegove poznate mame koju zove “moja apsolutna kraljica”.

POTVRĐEN NJEN PRELAZAK! Svi pričaju o tome, a sada otkriveno i KO je kumovao Natašinom prelasku na Prvu

Šade nije nikada komentarisala Ajzakovu tranziciju ali sudeći po fotografijama, bila mu je velika podrška.

Објава коју дели Izaak Theo (@caracalonbenzos) дана 8. Јан 2018. у 8:23 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.