IMA LIČNO OBEZBEĐENJE! Miljanu PRESRELI u centru Beograda - krenula da BEŽI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 12:10

IMA LIČNO OBEZBEĐENJE! Miljanu PRESRELI u centru Beograda - krenula da BEŽI!

Utrčala u zgradu!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijaliti programa "Zadruga" jer je nanela povrede Lazaru Čoliću Zoli dok je spavao. Ona ga je udarila štiklom u glavu, a njemu je odmah nakon incidenta ukazana lekarska pomoć i previjena mu rana.

Po napuštanju Bele kuće, Miljana je napravila haos u Šimanovcima. Prvo je zaustavljala automobile i kamione koji su prolazili pored velelepnog imanja, a zatim i pozvala hitnu pomoć i policiju.

Policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se žalila da nije dobila stvari od produkcije, a zatim je isplivao video kako iznosi džakove garderobe i ubacuje ih u vozilo. Medicinski tehničari su je pregledali u kolima Hitne pomoći, a ona se požalila da je udarila glavom o pod tokom okršaja sa Zolom i tražila je da joj provere pritisak.

Sinoć je isplivao novi snimak na kom se vidi da je dvojica muškaraca prate kako bi bezbedno stigla do jedne zgrade u centru Beograda, dok novinari pokušavaju da odrade intervju sa njom. Predstavnici sedme sile su je pitali kako je, ali ona nije bila raspoložena za razgovor. Sve vreme je brzo hodala i krila lice novinama. Na kraju je ušla u lift zgrade i pobegla od novinara.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.