Izvor: Scandal.rs, 03.Okt.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA BOLJI AUTO OD MARKA MILJKOVIĆA? SLOBA SE POHVALIO NOVOM LUKSUZNOM MAŠINOM! FOTO

Popularnom pevaču Slobi Radanoviću nesumnjivo ide dobro u poslu, budući da je sebe počastio novim autom. O tome govori fotografija koju je okačio na društvenu mrežu Instagram, a na kojoj se jasno vidi da je vlasnik skupog i dobrog automobila. View this post on Instagram ⛽ A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Oct 2, The post IMA BOLJI AUTO OD MARKA MILJKOVIĆA? SLOBA SE POHVALIO NOVOM LUKSUZNOM MAŠINOM! FOTO appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŠIŠKE, DA ILI NE? KIJA KOCKAR SADA SASVIM DRUGAČIJE IZGLEDA: O NJENOJ FRIZURI SVI PRIČAJU! FOTO

Izvor: Scandal.rs, 04.Okt.2019, 13:08

Pevačica Kritina Kija Kockar opet je promenila svoju frizuru! Pevačica i pobednica prve “Zadruge” na Instagram je objavila fotografiju i pitala svoje pratioce da li da ošiša šiške. View this post on Instagram One can be lonely in the midst of a crowd,don’t you think? A post shared by KIJA...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.