I to se dešava: Upucao se, pa prijavio napad

Izvor: Svet, 10.Sep.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to se dešava: Upucao se, pa prijavio napad

Pripadnici šabačke kriminalističke policije podneli su krivičnu prijavu nadležnom Osnovnom javnom tužilšatvu u Šapcu protiv D.S. (22) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela lažno prijavljivanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Sumnja se da je 25. avgusta u ranim jutranjim satima pozvao Dežurnu službu Policijske uprave u Šapcu i lažno prijavio da je na njega iz vozila u pokretu ispaljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << više hitaca u Ulici Ante Bogićevića, u Šapcu i da ga je jedan hitac pogodio u nogu.
Policija je nakon preduzetih mera na terenu rasvetlila događaja i ustanovili da je D. S. sam sebi naneo povredu iz vatrenog oružja koje je ilegalno posedovao i ceo događaj lažno prijavio iako je znao da takvo delo nije učinjeno.
Zbog povrede zbrinut je u šabačkoj opštoj bolnici a nakon toga prevezen je u Klinički centar u Beogradu.
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.