HUMANI FARMERI: Pesmom sakupljaju novac za lečenje male Lanu (6)

Izvor: Kurir, 05.Okt.2013, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANI FARMERI: Pesmom sakupljaju novac za lečenje male Lanu (6)

Učesnici će se takmičiti u pevanju, a gledaoci će glasanjem odlučivati o pobedniku, a sav prihod ide maloj Lani, koja boluje od aplastične anemije, a potrebno je 90.000 evra za intervenciju u Italiji

Učesnici rijaliti šou programa "Farma 5" pokušaće da skupe što više novca za pomoć Lani Nikolić, oboleloj od aplastične anemije.

U specijalnoj emisiji "Farmovizija" koja se emituje večeras u 22.30 časova na "Pinku" učesnici će se takmičiti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pevanju, a gledaoci će glasanjem odlučivati o pobedniku, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Farmeri su se podelili u pet grupa, a svaka od njih osmisliće zasebno svoj nastup koji podrazumeva pevanje, ples i glumu. U prvoj grupi se takmiče Edin Škorić, Jelena Jovanović, Igor Starović, Marko  i Ivan Marinković. Drugi tim čine Miki Đuričić, Džidža Stojković, Marko Vanila, Romana Panić i Lepi Mića. Kao treća grupacija nastupiće Zorica Marković, Jelena Golubović, Čupo Kalač, Šeki Turković i Vajs. U četvrtoj grupi su Simonida, Divna karleuša, Zuzi Zu, Sara i Suzana Perović i u poslednjem timu se nalaze Sloba Đurković, Aki, Boris, Katarina Grujić i Miss Svetlana.

Šestogodišnja Lana Nikolić iz Beograda obolela je od teškog oblika aplastične anemije. Zbog stanja u kojem koštana srž ne proizvodi dovoljno ćelija da zameni stare krvne ćelije, Lana ne može bezbrižno da uživa u detinjstvu kao njeni vršnjaci, već je sve aktivnosti prinuđena da obavlja uz strogi nadzor roditelja i pod stalnom lekarskom terapijom. Potrebno je još oko 90.000 evra da bi se izvršila intervencija u Italiji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

HUMANI FARMERI: Pesmom sakupljaju novac za lečenje male Lanu (6)

Izvor: Dzungla.org, 05.Okt.2013

Učesnici će se takmičiti u pevanju, a gledaoci će glasanjem odlučivati o pobedniku, a sav prihod ide maloj Lani, koja boluje od aplastične anemije, a potrebno je 90.000 evra za intervenciju u Italiji OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.