Hrvatska pevačica otkriva: Darko Lazić nije samoubica!

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska pevačica otkriva: Darko Lazić nije samoubica!

Hrvatska pevačica Olivera Matijević otkriva, Darko Lazić nije samoubica! Progovorila je o brzoj vožnji, samoubistvu, poslednjem razgovoru koji je vodila sa pevačem i aferi o kojoj se pisalo.

Pevač Darko Lazić, postao je svestan sopstvene krivice zbog svega što mu se dogodilo. Darko se nedavnoi žalio kako mu je teško i da može da bi vratio vreme. Prvi put je probao drogu pre devet godina, a sada proklinje taj dan. Olivera Matijević, hrvatska pevačica i Lazićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << drugarica otkrila je nepoznate detalje o našem pevaču:

"Takve gluposti da on sebi želi oduzeti život, to stvarno nema veze s pameti. Darko je mlad momak i mislim da ima milion razloga za život."

Pevač je 24. oktobra sleteo sa ulice automobilom kod Brestača. Darko je imao 1,39 promila alkohola u krvi, a prema neslužbenim informacijama nije imao vezan pojas. Ova pevačica iz Zadra kaže:

" Voli aute i motore, ali oprezan je uvek bio. Vozio me naravno i nikad nije divljao niti se glupirao po ulici."

Ona je Darka je upoznala u Beču na svadbi na kojoj su zajedno pevali. Navode medija kako su njih dvoje u vezi nakon što se Lazić rastao od supruge Ane Sević, Olivera je demantovala:

"Ja i Darko smo pre svega prijatelji i kolege i prema njemu imam veliko poštovanje. Kao osoba je divan, veseo i dobra duša. Pomogao bi svima, pre bi dao drugima nego sebi."

Pamti njihov poslednji razgovor pre nesreće. Razgovarali su o njegovim planovima i šta donosi sutra, koju je Lazić umalo izgubio. Sa Darkom nikada nije imala saradnju, niti bila u intimnim odnosima:

"On je kao pevač izuzetan vokal i talent kakav se retko može u današnje vreme čuti. Kada smo razgovarali o budućim planovima, bio je srećan i onaj njegov osmeh je bio poseban."

Njegova nesreća ju je jako pogodila, ali nada se da neće odustati od borbe i da će opet moći da peva. Na pitanje je li istina da je Darko Lazić zavisan o kokainu i da je u apstinencijskoj krizi, pevačica nije dala nikakav odgovor. U bolnici ga nije posetila jer je u stanju kakvom jeste i mogu ga posećivati samo najbliži.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.