Hoće li stati rame uz rame sa Benom Stilerom? Džastin Biber bi u glumce!

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li stati rame uz rame sa Benom Stilerom? Džastin Biber bi u glumce!

Stigao je još jedan tizer za film „Zoolander 2“ i to ni manje ni više nego sa Džastinom Biberom!
Pop zvezda fotografisala se sa Benom Stilerom, a fotografija koju je postavio na Instagramu izazvala je lavinu komentara među oduševljnim fanovima.
Džastin je otkrio da radi na „nečemu velikom u Evropi“, tako da je veoma moguće da ćemo u nastavku „Zoolandera“ gledati upravo mladog pevača.
Ukoliko se ove najave obistine, Džastin će biti samo jedna od niza zvezda koje će se pojaviti u filmu. Ništa još nije zvanično potvrđeno, ali se priča i da je Kanje Vest dobio malu ulogu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Hoće li stati rame uz rame sa Benom Stilerom? Džastin Biber bi u glumce!

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2015

Stigao je još jedan tizer za film „Zoolander 2“ i to ni manje ni više nego sa Džastinom Biberom! Pop zvezda fotografisala se sa Benom Stilerom, a fotografija koju je postavio na Instagramu izazvala je lavinu komentara među oduševljnim fanovima. Džastin je otkrio da radi na „nečemu velikom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.