Hoće da se vrati u Grand?! Milena pokušava da privoli Sašu!

Izvor: Scandal.rs, 02.Sep.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće da se vrati u Grand?! Milena pokušava da privoli Sašu!

Milena Ćeranić na sve načine pokušava da privoli Sašu Popovića da je vrati u “Grand”. Naime, pevačica već neko vreme preko zajedničkog prijatelja pozdravlja direktora najveće produkcijske kuće, a sve u nameri da ponovo svoje pesme izdaje za tu kuću. Koliko je daleko otišla, govori i činjenica da je prihvatila učešće u serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” samo da bi se nametnula Popoviću i da bi bila u prilici da se sretne s njim.

“Milena >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je nezadovoljna na ‘Pinku’ jer u emisijama retko gostuje. Zbog toga je zaključila da mnogo bolju reklamu može da ima u ‘Grandu’, pa sad na sve načine pokušava da dođe do Popovića”, govori za “Alo!” izvor blizak pevačici.

“Ona se nada da će je Popović vratiti jer je vratio i Nemanju Stevanovića, zbog koga je i najurena odande. Prihvatila je i učešće u novom serijalu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ samo da bi mogla da mu se nametne jer će od ove sezone Popović u svojim emisijama ugostiti sve aktere tog šou programa”, kaže baš izvor blizak Mileni.

Kako dalje saznajemo, Milenu će Saša Popović ugostiti sredinom oktobra u svom studiju u okviru emisije “Narod pita” , prvi put posle izbacivanja iz “Granda”.

U nameri sa dobijemo Sašin komentar, kontaktirali smo sa njegovom PR službom, ali nismo uspeli da dobijemo komentar, a ni Milena se nije javljala.

Podsećanja radi, Milena Ćeranić izbačena je 2010. godine iz “Grand produkcije” jer je upravo Sašu Popovića tokom rijaliti programa “Farma” nazvala pogrdnim imenom.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milena Ćeranić moli Sašu Popovića da je vrati u Grand!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2014

Milena Ćeranić jako je nezadovoljna angažmanom na Pinku, pa na sve moguće načine pokušava da ubedi Sašu Popovića da je vrati u Grand, a sve u nameri da ponovo svoje pesme izdaje za tu kuću...Milena Ćeranić odgovorila na optužbe: Nikome ja ne mogu da rasturim brak!.. "Milena je nezadovoljna...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.