Hit video: Jovana Tipšin u žiži. Pogledajte zbog čega! (Video)

Izvor: Poznati.info, 18.Jan.2013, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit video: Jovana Tipšin u žiži. Pogledajte zbog čega! (Video)

Pošto je karijeru otpočela još kao tinejdžerka Jovana Tipšin je obrazovanje stavila u drugi plan. Sada kada ima malo više vremena rešila je da krene na časove engleskog jezika i na srpsku književnost. Kamere su je pratile u stopu a ona, iako je znala da nije usavršila jezik, usudila se da ga progovori.

Vrlo brzo postala je atrakcija na internetu i predmet sprdnje, mada možda ne bi trebalo da bude tako. Jer Jovana je iskoračila iz kalupa u kojem se nalaze sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << domaće pevačice koje ni lude ne bi dozvolile da pokažu da nisu savršene. Ova devojka usudila se da otkrije baš to, pa je sa jedne strane i zaslužila pohvalu. Sigurno je svesna da je čeka još rada na jezicima, ali nije imala problem da pokaže da ipak ulaže u to svoj trud. Svaka čast na hrabrosti!

Poznati.info/S.media

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.