Hit: Poruka koja Staniji ulepša dan izgleda upravo ovako!

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Poruka koja Staniji ulepša dan izgleda upravo ovako!

Aktivna je na društvenim mrežama, te se na taj način i dopisuje sa svojim fanovima širom sveta!

Sada znamo šta Staniju Dobrojević razveseli i kakva joj poruka ulepša dan. Podelila je sa svojim prijateljima na tviteru i fejsbuku poruku koju joj je poslao jedan njen obožavatelj. On se njoj zahvaljuje zato što je takva kakva jeste, što ne širi mržnju prema drugim ljudima koji nisu srpske nacionalnosti i još puno toga. Celu poruku možete pročitati na slici ispod teksta.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pukla bela košuljica: Ispale joj grudi od uzbuđenja! (Video+foto)

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012

Šta je htela to je i dobila!. . Ova devojka i njene grudi postale su pravi hit. Htela je da isproba jedan sportski automobil, kako to sve izgleda iz ugla vozača i suvozača kada su na pisti, ali nije joj baš prijalo. Od prevelikog uzbuđenja devojci su popucali dugmići na košulji i ispale su joj...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.