Hit: Pevačica se izula bosa u emisiji!

Izvor: Poznati.info, 23.Sep.2012, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Pevačica se izula bosa u emisiji!

Na snimanjima emisija dešavaju se razne stvari…

Pevači se opuste do te mere da se ponašaju kao da nisu pred kamerama. Tako je budno oko našeg paparazza uhvatilo zgodnu Gogu Sekulić u trenutku kada je sa nogu izula svoje sandalice. Kako je smisija trajala više od dva sata, Sekulićeva nije mogla da izdrži sandalice jer su je žuljale. Samo je u jednom momentu bacila jednu,pa drugu i ostala bosa na sceni. Goga je snimanje nastavila bosih nogu, pa je kasnije bila u frci gde su joj nestale sandale.

Foto: Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Kao da je kod kuće: Folkerka izula cipele u sred emisije (FOTO)

Izvor: S media, 23.Sep.2012

Na snimanjima emisija dešavaju se razne stvari, a neke pevačice nije briga što ih kamere i fotografi okružuju sa svih strana. Kad muka zakuca na vrata, one ne biraju kako će se ponašati. ..Pevači se opuste do te mere da se ponašaju kao da nisu pred kamerama. Tako je budno oko paparaca uhvatilo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.