Hit: Ovo je premijera njenih slikona! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 19.Okt.2012, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Ovo je premijera njenih slikona! (Foto)

Ona je svoje nove grudi ugradila pre nekoliko meseci, ali  je tek nedavno imala TV premijeru istih.

Sandra Obradović dugo se razmišljala da li da povećeva svoje poprsje, jer je poznata kao neko ko se veoma plaši noža i anestezije. Ipak, voditeljka je ove godine stila zube i odlučno sela na sto plastičnog hirurga, kako bi pvećala svoje grudi. Dugo je nigde nije bilo nakon operacije, a onda se pre neko veče pojavila na TV Pink u Bračnim sudijama. Pogledajte njene novde dude!

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hit: Danas je kraljica stila, a nekada je furala ovakve fizure! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 19.Okt.2012

Katarina Živković bila je jako mlada kada je počela svoju muzičku karijeru u Zvedama Granda. Ona je u to sama brinula o svom izgledu, što se dalo i videti. Naime, ona je tada imala plavu blajhanu kosu sa raznim pramenovima u tamnim nijansama. Prilikom snimanja jedne od emisija Kaća je bukvalno...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.