Hit: Nekada je pokazivala cele grudi!

Izvor: Poznati.info, 28.Jul.2012, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Nekada je pokazivala cele grudi!

Danas je odevena u krpice najboljih i najskupljih modnih dizajnera i važi za najbolje obučenu ženu na estradi. Nekada je preterivala sa skidanjem i pokazivanjem svojih atributa.

 

 

 

Goga Sekulić danas je jedna od najboljih riba sa naše estrade. Važi za osobu sa najboljim grudima, za kojim muškarci prosto lude. Kada je pre nekoliko godina ugradila silkonske implante, ona baš nije imala mere u pokazivanju istih. Gostujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u jednoj emisiji na TV Pink ona je obukla bluzu iz koje su strčale cele grudi. Ova emisija kao i fotke iz nje izazvale su mnogo komentara u tom periodu. Mi vas podsećamo kako je to tada izgledalo.
J. M
Slične, interesantne teme:Na izvolte: Pevačica sa zanosnim dekolteom!Transformacija: Prepoznajete li pevačicu sa slike?Ona je danas riba i po! (Video)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.