Haos u studiju: Sanja Marinković u “žustroj raspravi” s gostima!

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u studiju: Sanja Marinković u “žustroj raspravi” s gostima!

Tema je bila izuzetno inspirativna!

Generacija studenata na Filološkom fakultetu dočekivane su rečenicom “Svi ćete vi jednog dana raditi u butiku“. Izgleda da u Srbiji sve češće važi rečenica – Uči, sine, da bi bio prvi na birou ili u kvizu. Statistika govori da je u Srbiji oko 68.541 osoba sa fakultetom trenutno na birou, a da se na pronalaženje posla čeka približno oko 20 meseci. O ovoj gorućoj temi pričali su Milan Topalović Topalko, Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Ivanović Đus, Raka Radović, Tatjana Vojtehovski i Ivana Mihić.

Milan Topalović Topalko, svoju karijeru pevača započeo je sa 33 godine. Za Ivana Ivanović a Đusa se kaže, da ako se neko razume u reality programe, onda njemu nema ravnog. Raka Radović, svestran još od detinjstva. Sportista, poljoprivrednik, političar. Tatjana Vojtehovski, vlasnica PR agencije “Vojtehovski communications” za koju je vreme kada je bila tinejdžerka bila najbolje. Ivana Mihić je već sa devet godina znala da će biti glumica.

U publici su mladi studenti, diplomci i volonteri pričali o svojim iskustvima dok su uporno tražili posao. Takođe i stalni gost, glumica Suzana Petričević pričala je kako stvari stoje u glumačkom pozivu, odnosno koliko dugo mogu da se čekaju pojedine uloge.

Gost sa povodom je Slavica Squire, autorka knjige NLP – u svakom uspehu mirođija koja nam sigurno može promeniti poglede na život.

OVDE pogledajte konstruktivnu raspravu gostiju emisije “Magazin In”.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.