Halid Muslimović i Šerif Konjević: Osvajamo šarmom i dalje!

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halid Muslimović i Šerif Konjević: Osvajamo šarmom i dalje!

Kada se na jednom mestu nađu dve legendarne muzičke zvezde poput Halida Muslimovića i Šerifa Konjevića provod je zagarantovan .

Dve legende publiku osvajaju svojim glasom i pesmama ali i šarmom, tako da se posle nastupa mogu videti, kako do duboko u noć uživaju u druženju. Ono što svakako ne može da izostane je i slikanje sa ženskim delom publike, koja pored njihovog glasa neostaju ravnodušne ni na njihov šarmatni osmeh. Halid i Šerif publiku definitivno osvajaju svojim glasom, ali i stasom, te su i van scena po ko zna koji put dokazali zašto i dalje spadaju među najbolje pevače na našoj estradi.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.