HAOS ZA CRNIM STOLOM! Tara osula paljbu po Anđeli Ja sam bila njegova devojka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 04:14

HAOS ZA CRNIM STOLOM! Tara osula paljbu po Anđeli "Ja sam bila njegova devojka!" (VIDEO)

Obrušila se!

U toku nominacija, zadrugari su birali između Anđela Rankovića i Anđele Đuričić, a na red da nominuje je došla Tara Simov koja se obrušila na Anđelu, ali potom i na Mateju.

- Što se tiče Anđela, poznajemo se od prošle godine, nismo imali konflikte, mislim da je vaspitan i kulturan, pokazao se kao dobra prijatelj. Nadam se da će nam odnos ostati isti. Što se tiče Anđele, složila bih se da dolaziš iz dobre porodice, ali mi se ne dopada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvoja drskost i arogancija, izabrana si za najpozitivniju zbog tragedije koju si iznela. Kaže Mihić da dobro utičeš na Mateju, ja mislim da ne. On je previše prepotentan i izuzetno proračunat, ja sam umrla od smeha na onaj klip. Psiho momenti. Ali dobro, ja sam bila njegova devojka, a bila sam mnogo gora od njega. Nisam zaslužila neke uvrede, ali dobro. Danas smo videli situaciju na klipu Dejana i Dalile gde oni nisu rekli ništa, a na klip mene i Mateje on je ustao da se ograđuje, a bili smo sedam meseci. Nemaš iks faktor kao ja, nemaš to nešto kada prođeš ali dobro. Danas si nešto komentarisala o meni dok si bila u spavaćoj sobi. I posle kažu da ja prva počnem. Šaljem tebe - izjasnila se Tara.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.