HAOS U STUDIJU VEČERAS! Nakon RASKIDA, svađi i TEŠKIH REČI, njih DVOJE će se večeras SUOČITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U STUDIJU VEČERAS! Nakon RASKIDA, svađi i TEŠKIH REČI, njih DVOJE će se večeras SUOČITI!

Biće svašta!

Zadruga se završila, ali mnoga pitanja su ostala nerazjašnjena, a u prilog tome govore i emisije posvećena događajima iz rijalitija i bivšim zadrugarima koje su i dalje popularne kod publike.

Sinoć su gosti kod Dušice Jakovljević bili Lepi Mića i David Dragojević, a atmosfera je dovedena do usijanja usled svađi koje su imali David i Dušica.

Ona je zamerala Davidu što je ostavio bivšu verenicu Aleksandru Subotić na način na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to uradio, a on je pokušao da ostane ravnodušan na njene prozivke, ali naravno nije uspeo. Danas se putem Instagrama izvinuo televiziji Pink zato što je srećan.

Zadruga se nastavlja i posle Zadruge, a večeras su na redu Toma Panić i Nadežda Biljić. Ovo dvoje zadrugara su bili u vezi u Zadruzi, a budući da su oboje prilično eksplozivne naravi i od njih večeras možemo svašta da očekujemo.

HIT PAPARACO: Slobu Radanovića JURE DEVOJKE na plaži - a pogledajte ŠTA on radi! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.