HAOS U CIK ZORE: Ermina i Gagi urlali na sav glas! RAZLOG će vas IZNENADITI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U CIK ZORE: Ermina i Gagi urlali na sav glas! RAZLOG će vas IZNENADITI! (VIDEO)

Žestok okršaj...

Rano jutros došlo je do svađe između Ermine Pašović i Gagija Đoganija i to zbog Marka Miljkovića.

Gagi je zamerio Ermini što se posvađala sa Miljkovićem zbog cigareta, a Ermina je pokušala da objasni Gagiju da nije ona ta koja se naljutila, već Miljković.

- On se naljutio, ne ja. Jesam ga opsovala? Nisam. On se naljutio. Miljković je deset dana ovde, ja pričam globalno. Neću ni od koga da uzimam cigarete. Nemam cigarete pet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, neću da dovodim sebe u situaciju da tražim od nekoga, a da mi ne da. Ti si zapeo za Miljkovića, a tema je drugo - besnela je Ermina.

- Ne obraćaj mi se, zato što ne umeš da pričaš sa mnom. Ne kapiram šta pričaš. Ljutiš se na nekoga... - poručio je Gagi.

- Ne ljutim se ja, nego on - urlala je Pašovićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.