HAOS NA SAMOM POČETKU - Tara briznula u plač, pa NAPUSTILA EMISIJU Ti si OPSEDNUT Tomovićem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2021, 01:12

HAOS NA SAMOM POČETKU - Tara briznula u plač, pa NAPUSTILA EMISIJU "Ti si OPSEDNUT Tomovićem!" (VIDEO)

Ponovo svađa!

I u večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile spremili su žestoka pitanja za zadrugare. Nadica Zeljković ustala je kako bi prokomentarisala celu sitauciju između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Vi aludirate da mi je loše sa Tarom? Ja sam rekao da se ne kajem što sam sa Tarom, da će naš odnos ići nabolje, mi nemamo neki problem - pravdao se Ša.

- On nameće da sam ja zaljubljena u nekog lika, njegova namera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da me us*rava! Ti si opsednut Tomovićem - izjavila je Tara u suzama.

- To je ono što ja kažem, ona sad plače, ona će da kaže zbog mene, a ne zbog njega, on baci rovca, ja sam joj rekao da ga kulira, ja ne znam šta treće da uradim! - pravdao se Ša.

Ona je nakon napuštanja emisije otišla u pušionu gde je bio i Fran.

- Sve vreme od mene najgoru pravi! Vidiš šta radi! - plakala je Tara.

- Smiri se, pričaćete - rekao je Fran.

Detaljnije u nastavku teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Dragana Burmazović za SD o PORODIČNOJ TRAGEDIJI "Ušla sam u Zadrugu da POMOGNEM SESTRI!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.