HAOS NA ROĐENDANU! Nakon što su obnovile prijateljstvo, Aleks NAPALA Staniju! Ponovo na RATNOJ NOZI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA ROĐENDANU! Nakon što su obnovile prijateljstvo, Aleks NAPALA Staniju! Ponovo na RATNOJ NOZI!

Ljubomora!?

Stanija Dobrojević i Aleksandra Sunbotić su nakon Aleksandrinog povratka u Zadrugu, bile dobre prijateljice, jer je Stanija stala na Aleksandrinu stranu zbog situacije sa Davidom Dragojevićem.

Ipak, njih dve su i previše dominantren i žele da se nametnu, pa je i to prijateljstvo bilo kratkog veka. Brzo su se posvađale jer kako je Aleks rekla ona ne želi da bude "Stanijina starletica".

Posle su opet izgladile odnose, ali su se danas na rođendanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maje Marinković ponovo posvađale. Stigle su čestitke upućene zadrugarkama, a Aleks je u jednom momentu otela Staniji čestitku i rekla joj da je to njena čestitka.

- Nemoj da si ljubomorna - rekla je Stanija.

- Nisam ja ljubomorna, ovo je moje, to je ono što ne volim kod tebe, jer si takva - rekla je Aleks.

One su nastavile da sede jedna pored druge, ali atmosfera više nije bila ista.

Stanija je ovoga puta dobro prošla, ali sudeći da Aleks ima sklonosti i ka fizičkom obračunu, ko zna šta možemo da očekujemo do kraja rijalitija.

NEĆE BITI VIŠE RIJALITIJA! Željko Mitrović doneo odluku: Evo šta će biti sa Zadrugom! Gotovo, novi PLAN (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.