HAOS NA NOMINACIJAMA! Ana i Aleks ZARATILE, a David se IZVUKAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA NOMINACIJAMA! Ana i Aleks ZARATILE, a David se IZVUKAO! (VIDEO)

Nepomirljiva mržnja dve rivalke!

Odlukom ovonedeljnog vođe Dorotee Jovanović, Aleksandra Subotić i David Dragojević bili su potrčci, a dobro poznata pravila nalažu da oboje moraju da spavaju u izolaciji sve dok njihovi cimeri ne donesu odluku ko će od njih dvoje završiti u zatvoru i boriti se u duelu.

Voditelj Ognjen Amidžić je tim povodom stigao u Belu kuću, a takmičari su odmah počeli sa glasanjem gde su u nekoliko navrata kritikovali Davida i njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postupke otkad je uplovio u ljubavnu romansu sa Anom Korać.

S obzirom na to da je i Ana imala pravo glasa, ona je pokušala da sačuva svog dečka, ali nije mogla, a da ne prokomentariše svoju suparnicu koju je Dragojević ostavio zbog nje.

Ona je rekla Aleksandri šta misli o njoj:

- Što se tiče nominovanih, ja Aleksandru neću komentarisati, već smo imali sukob, ona zna na čemu je sa mnom i to je to - bila je direktna Ana.

Onda je prešla na Davida:

- Što se Davida tiče, on je moj dečko i to je to. O njemu imam sve najbolje da kažem, prema meni je pažljiv. Bitno mi je da vodi računa o meni. Njega neću poslati nikad - bila je kategorična Ana.

Glasovima Zadrugara, David se izvukao iz opasnosti i u izbacivanje će ići ipak ići Aleksandra Subotić!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.