Gwen Stefani proslavila Božić sa sinovima i Blake Sheltonom

Izvor: Tracara.com, 26.Dec.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gwen Stefani proslavila Božić sa sinovima i Blake Sheltonom

Proslava Božića u krugu porodice (foto: GwenStefani/Snapchat) Gwen Stefani i njeni sinovi Kingston, Zuma i Apollo Rossdale imali su tu privilegiju da im za Božić Blake Shelton održi privatni koncert. (foto: GwenStefani/Snapchat) Pevačica i njen dečko uživali su sa dečacima tokom božićnih praznika, zajedno sa prijateljima i rodbinom, a Shelton je u jednom trenutku uzeo gitaru i zapevao. Nastup je zabeležila Gwen na svom Snapchatu i pored fotografija napisala: “Privatni koncert”. A >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Dec 25, 2016 at 11:31am PST A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Nov 6, 2016 at 1:53pm PST Sinovi pevačice grupe No Doubt i njenog bivšeg supruga Gavina Rossdalea su veoma porasli i ponosna majka je na Instagramu pokazala kako su za praznike imali i posebne odevne kombinacije.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

ZA NJU NEMA ZIME: Marija Karan proslavila Božić u bikiniju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Dec.2016

Od udaje za holivudskog producenta Džoela Lubina, glumica Marija Karan obeležava dva Božića, po gregorijanskom i julijanskom kalendaru, a prvi (25. decembra) proslavila je u kupaćem kostimu. ..Glumica već duže vreme živi u Americi, pa je svojim prijateljima koji su juče proslavljali Božić...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.