Gwen Stefani izbacila novu pesmu

Izvor: Tracara.com, 13.Feb.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gwen Stefani izbacila novu pesmu

Gwen Stefani (foto: Instagram) Gwen Stefani je objavila pesmu Make me like you koja će se pojaviti na pevačicinom četvrtom albumu This Is What the Truth Feels Like.  Producenti ove zarazne vesele pesme su Da Robin i Matt Man. Za sada, pevačica je izbacila samo pesmu, a spot će biti premijerno prikazan na dodeli Grammy nagrada 15. februara. Album će biti pušten u prodaju 18. marta. Do tada, ostaje da uživamo u Gweninoj novoj pesmi.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslušajte novu pesmu Gven Stefani

Izvor: B92, 13.Feb.2016

Gven Stefani objavila je novu pesmu pod nazivom "Make me like you“...Svi s nestrpljenjem očekuju četvrti po redu album "This is what the thruth feels like“ poznate pevačice...Gven je pre ove pesme izbacila baladu "Used to love you“ koja je postala pravi hit, a posvećena je bivšem suprugu Gavinu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.